Onwin Kayıt Olmak İçin Ne Yapmalıyım?

Onwin Kayıt Olmak İçin Ne Yapmalıyım?

16 Eylül 2021 0 Yazar: admin

Onwin Kayıt Olmak İçin Ne Yapmalıyım?

Hiçbir güvenilir ve yasal prosedürler ile çalışan onwin sitesinde yer almak için, onwin kayıt olmak için ne yapmalıyım? Yapacağınız işlem çok basittir. Sadece Türkiye için belirlenmiş 18 yaş sınırın da olmaya dikkat edeceksiniz. Üyelik başvuru formuna ulaşacaksınız. Üyelik başvuru formunu dolduracak ve müşteri hizmetlerine göndereceksiniz. Yaptığınız başvurunun onaylanmasını bekleyeceksiniz.

Onwin Nasıl Üye Olabilirim?

Karar vermeniz ile birlikte, onwin nasıl üye olabilirim? İfadesinde öncelikli olarak onwin giriş işlemini yapmanız yani sitenin ana sayfasını açmanız gerekmektedir. Bunun için güncellenmiş adresi kullanabilirsiniz. Bu yazıyı okuduğunuz an itibariyle giriş yapabileceğiniz adres, onwin yeni giriş adresi, onwin196.com olarak belirlenmiştir. Bu adresi ile siteyi açın. Bakacağınız yer, ana sayfanın sağ üst köşesi olacaktır. Türkçe, kayıt şeklinde, eflatun renkli bir buton olduğunu göreceksiniz. Seçim işlemini yapın, Türkçe hazırlanmış bir başvuru formu ile karşılaşacaksınız. Üzerinde yine Türkçe hoş geldiniz şeklinde karşılama mesajı olduğunu göreceksiniz. Önce kullanıcı adı bölümünü dolduracaksınız. Kendinize bir kullanıcı adı meydana getireceksiniz. Hemen arkasından iletişimde kullanacağınız elektronik posta adresini yazacaksınız. Parola yani şifre belirleme işlemini yapıp, cep telefon numarasını yazacaksınız. Bir sonraki bölüme cinsiyetinizi yazacak, adınızı, soyadınızı, gün ay yıl olacak şekilde doğum tarihinize yazacaksınız. Adres bölümünü dolduracaksınız. Aşağıda gördüğünüz 2 kutunun onaylı olmasına dikkat edip, hesap oluştur butonuna basacaksınız. Başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Onwin Aktivasyon Linki Ne Demektir?

Yukarıda bahsedilen işlemleri yapmanız ile birlikte, onay almanız durumunda müşteri hizmetleri sizlere bir elektronik posta gönderir. Bu elektronik posta bildirimi içerisinde, onwin giriş işlemini yapacağınız bir adres bulunur. Bu adres onwin aktivasyon linki ne demektir? Sorusunun karşılığıdır. Gene bu adresiyle onwin giriş işlemini yapar ve ip adresinizi sisteme tanımlatırsınız.

Onwin Kayıt Ne Kadar Sürer?

Yazıda net bir şekilde onwin kayıt olmak için ne yapmalıyım? Sorusunun cevabı sizler ile paylaşılmıştır. Peki tüm bu işlemleri yaptığınızda, onwin kayıt ne kadar sürer? Üyelik başvuru formunu doldurup, gönderdikten sonra, aktivasyon linki alacağınız bildirilmiştir. Bir olumsuzluk bulunmaması durumunda siz üyelik başvuru formunu hesap oluştur butonu ile gönderdikten sadece 5 dakika sonra onay almanız ile birlikte, tarafınıza aktivasyon linki gönderilecektir.